WATERPOLO – CN Sabadell, CE Mediterrani i CN Atlètic-Barceloneta campions de Catalunya aleví i cadet

20 juny 2021 | Waterpolo

Aquest cap de setmana, el CN Sabadell, el CE Mediterrani i el CN Atlètic-Barceloneta s’han proclamat els clubs campions de Catalunya de les categories alevina femenina, alevina mixta i cadet masculina, respectivament.

A la competició alevina mixta, celebrada a les piscines Municipals de Montjuïc, el CE Mediterrani ha acabat en primera posició, el CN Barcelona en segona, el CN Atlètic-Barceloneta ha acabat tercer i en quart lloc s’ha situat el CN Rubí. A la categoria alevina femenina, el CN Sabadell s’ha penjat la medalla d’or, el CE Mediterrani la de plata, el CN Catalunya la de bronze i el CN Terrassa ha acabat quart.

A la competició cadet masculina, el CN Atllètic-Barceloneta ha estat l’equip guanyador, el CN Sant Feliu s’ha proclamat subcampió, el CN Mataró s’ha endut el bronze i el CN Barcelona ha quedat en quarta posició.

Els clubs participants al Campionat de Catalunya de waterpolo d’aquest cap de setmana han estat el CN Molins de Rei, el CN Mataró, l’AE Santa Eulàlia, el CN Terrassa, el CE Mediterrani, el CN Sabadell, el CN Catalunya, l’UE Horta, el CN Sant Andreu, el CN Sant Feliu, el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Barcelona, el CN Montjuïc, el CN Badia, el CN Minorisa, el CN Granollers i el CN Rubí.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE