WATERPOLO COPA CATALUNYA – A un partit per determinar els semifinalistes

3 oct. 2016 | Waterpolo

Els quarts de final de la Copa Catalunya ja han tingut el seu primer partit, es tracta de l’anada de quarts de final tant en la categoria masculina com en categoria femenina. La tornada es jugarà entre el dia 28 i 29 de setembre i determinarà els equips que jugaran les semifinals el dissabte 1 d’octubre al C.N.Montjuic. 

 

En el cas de la Copa Catalunya masculina el Quadis Mataró va guanyar 9 a 8 al C.N.Barcelona, la tornada la jugaran el dimecres 28 de setembre a les 18.00 h. El C.N.Atlètic Barceloneta va imposar-se per 15 a 5 al C.N.Catalunya, la tornada serà el dijous 29 de setembre a les 20.45 h. El C.N.Terrassa va guanyar per 15 a 3 al C.N.Sant Andreu i el proper partit serà a les 20.45 h i el C.N.Sabadell jugarà la tornada el dimecres 28 a les 20.45 h, a l’anada va derrotar al C.E.Mediterrani per 13 a 5. Les semifinals de la Copa Catalunya Masculina es jugaran el dissabte 1 d’octubre a les 12.20 h i a les 13.40 h.

 

Pel què fa a la Copa Catalunya femenina també s’han jugat els partits d’anada dels quarts de final. En aquest cas el C.E.Mediterrani va guanyar 10 a 9 al C.N.Rubí, la tornada serà el dimecres 28 a les 20.45 h. El C.N.Sabadell es va imposar amb contundència al C.N.Catalunya, 39-3 i el proper encontre serà també el dimecres 28 a les 19.00 h a la piscina de Can Llong. Per altra banda, el C.N.Terrassa va perdre contra el C.N.Sant Andreu per 11 a 9 i la tornada serà també el dimecres 28 a les 20.45h. La Sirena Mataró jugarà el partit de tornada dels quarts de final contra el C.N.Sant Feliu el 27 de setembre a les 20.45h, va vèncer per 15 a 6 en el partit d’anada. Les semis femenines es jugaran el dissabte 1 d’octubre a les 9.30 h i a les 10.50 h. 

 

La final de la Copa Catalunya es jugarà el diumenge 2 d’octubre al C.N.Montjuic, a les 11.00 h les noies i a les 12.30 h els nois. Durant aquesta primera gran final de la temporada, la Federació Catalana de Natació farà un homenatge a Jennifer Pareja, la jugadora de waterpolo amb un dels palmarès més espectaculars de l’esport català, que aquest inici de temporada ha anunciat la seva retirada. A més a més la FCN també farà una fotografia de família dels 19 jugadors i jugadores catalans que es van penjar la medalla de plata i de bronze, respectivament, en els passats campionats d’Europa júnior. La festa del waterpolo català, serà aquest dissabte 2 d’octubre al C.N.Montjuic, t’hi esperem!!

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE