WATERPOLO COPA CATALUNYA – CN Atlètic Barceloneta guanya la desena Copa

10 set. 2017 | Waterpolo

Els de Chús Martín han aixecat avui la seva desena Copa Catalunya de waterpolo. La primera competició de la temporada ha acabat amb un 8-7 pel CN Atlètic Barceloneta enfront el CE Mediterrani. La final s’ha jugat al CN Molins de Rei.

Era la primera vegada que els dos equips es trobaven en una final de Copa Catalunya. La desena final pels mariners, que han guanyat totes les que han jugat i la tercera del CE Mediterrani que no n’ha pogut guanyar mai cap.

El partit ha estat un 4-1 pels de Martín a la primera part i un 7-2 a la mitja part. Semblava que tot estava decidit, però els de Sants a poc a poc han anat remuntant fins el 7-5 a 8 minuts pel final. En l’últim quart els del Mediterrani han empatat a 7 el matx. Un empat que ha estat estona al marcador, fins que els mariners han aconseguit el 8-7 definitiu i han aconseguit la copa de campions.

2014: C.N.Atlètic Barceloneta (Campió) – C.N.Sant Andreu

2016 (temporada 2015-2016): C.N.Sabadell (campió) – C.E.Mediterrani (plata) – Quadis CN Mataró (bronze) – FINAL 6

2016 (temporada 2016-2017): C.N.Atlètic Barceloneta (campió) – CN Sabadell

2017: C.N.Atlètic Barceloneta (campió) – C.E.Mediterrani