WATERPOLO COPA CATALUNYA – Comencen els quarts de final!

3 oct. 2016 | Waterpolo

La Copa Catalunya segueix el seu camí. En el cas dels nois ja han acabat els vuitens de final previs que han servit per decidir el rival dels quatre equips que ja estaven classificats pels quarts de final: Quadis C.N.Mataró, C.N.Atlètic Barceloneta, C.N.Terrassa i C.N.Sabadell. En el cas de les noies, es juguen directament els quarts de final. 

 

El quadre dels quarts de final de la Copa Catalunya Masculina ha quedat de la següent manera. El C.N.Barcelona jugarà contra el Quadis Mataró, els cenebistes van derrotar al C.N.Granollers per 12 a 8 i 26 a 3. L’altre partit de quarts serà entre el C.N.Catalunya i el C.N.Atlètic Barceloneta, els del barri de gràcia van vèncer per 9 a 7 al C.N.Rubí a l’anada i per 16 a 11 a la tornada. En el cas de l’altre part del quadre de quarts de final el C.N.Sant Andreu jugarà contra el C.N.Terrassa, els andreuencs es van imposar per 11 a 6 i per 11 a 5 al C.N.Sant Feliu. El C.E.Mediterrani jugarà contra el C.N.Sabadell els quarts de final, els de Barcelona van guanyar al C.N.Molins de Rei en els vuitens de final per 9 a 4 i 17 a 8. Els quarts de final es jugaran a doble partit (anada i tornada) podeu veure el calendari de partits clickant aquí.

 

Pel què fa a la Copa Catalunya femenina es juga el partit d’anada dels quarts de final aquest dissabte i els equips han quedat enquadrats de la següent manera: El C.N.Rubí jugarà contra el C.E.Mediterrani, el C.N.Catalunya s’enfrontarà al C.N.Sabadell, el C.N.Terrassa tindrà com a rival al C.N.Sant Andreu i el C.N.Sant Feliu i la Sirena Mataró es jugaran el passe a les semifinals. Calendari de la Copa aquí

 

La Copa Catalunya acabarà els dies 1 i 2 d’octubre al C.N.Montjuic. Dissabte 1 d’octubre es jugaran les semifinals i el 2 d’octubre serà el torn de les finals, a les 11.00 h la femenina i a les 12.30 h la masculina. 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE