WATERPOLO COPA CATALUNYA – El futur del waterpolo català

3 oct. 2016 | Waterpolo

Durant el mes de setembre la selecció masculina i la selecció femenina de waterpolo van participar als Campionats d’Europa Junior. En els dos casos van aconseguir pujar al podi. Les noies van fer plata i els nois van fer bronze. A les dues seleccions hi havia majoria de jugadors i jugadores catalans a més dels seus tècnics principals. 

 

Avui, per reconèixer la gran feina que es fa a casa nostra amb el waterpolo, per celebrar aquestes dues medalles importantíssimes i aprofitant la celebració de la primera competició de la temporada, la Federació Catalana de Natació ha volgut reunir a tots els esportistes, els seus tècnics Xavi Pérez i Svilen Piralkov i els Presidents dels seus clubs, per a fer una gran foto de família. 

 

 

 

JUGADORS CATALANS: David Carrasco i Marc Mejías (C.N.Rubí), Borja Fenoy (C.N.Sabadell), Guillem Garcia (C.E.Mediterrani), Miquel Linares i Roger Tahull (C.N.Atl-Barceloneta), Francisco Valera (C.N.Barcelona) i Álvaro Granados, Agustí Pericas i Oriol Rodríguez (C.N.Terrassa)

 

JUGADORES CATALANES: Alejandra Aznar, Paula Crespi i Mireia Guiral (C.N.Sant Andreu), Alba Bonamusa (C.N.Mataró), Marina Cordobés (C.N.Sabadell), Sandra Domene i Paula Leiton (C.N.Terrassa), Blanca Goset (C.E.Mediterrani) i Carla Abellan de la Universitat de Hawaii.

 

Gràcies a tots i totes!!

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE