WATERPOLO – David Martín, nou seleccionador masculí de waterpolo

30 des. 2016 | Waterpolo

David Martín és el nou seleccionador masculí de waterpolo tal i com ha anunciat la RFEN a la seva pàgina web (clicka aquí).

David Martín és actualment el director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació i compaginarà aquest càrrec amb el de seleccionador de waterpolo fins el Campionat d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018.

David Martín de 39 anys d’edat, llicenciat en psicologia i entrenador superior, ha estat nedador i jugador de waterpolo del C.N.Atlètic Barceloneta i membre de la selecció de waterpolo. Martín ha estat olímpic en dues ocasions (Pekin 2008 i Londres 2012) i ha pujat diverses vegades als podis internacionals. L’any 2013, després de la primera Final Four que el C.N.Atlètic Barceloneta va jugar a Belgrad, va canviar el banyador per la banqueta. Aquell mateix any va ser el segon entrenador de Rafa Aguilar a la selecció absoluta durant el Mundial Barcelona 2013 i després va formar part de l’staff tècnic del seu club portant des de llavors les categories d’edat i essent el segon entrenador de l’equip absolut. Amb el club català David Martín ha aconseguit diverses lligues i copes del rei a més d’aixecar per primera vegada a la història la copa de campions d’Europa. El tècnic català, com a seleccionador juvenil, va portar l’equip a la medalla de plata del Mundial 2014. El setembre de 2016 va accedir al càrrec de director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació.

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE