WATERPOLO – Derrota intrascendent del C.N. Atlètic-Barceloneta i el C.N. Sabadell a la Champions

28 abr. 2018 | Waterpolo

El C.N. Atlètic-Barceloneta i el C.N. Sabadell mantenen la classificació després de perdre els partits de la penúltima jornada de la LEN Champions League.

D’una banda, el C.N. Atlètic-Barceloneta manté la segona posició al grup A de la LEN Champions League amb 27 punts tot i perdre contra l’AN Brescia per 5 a 7. Aquesta és la segona vegada que els mariners cauen davant l’equip italià, l’únic equip de la lliga de campions europea contra el qui han perdut aquesta temporada.

El partit ha començat a favor de l’AN Brescia, que ha anotat 0 a 2 la primera part i 2 a 4 a la segona (parcial 2-2). A la tercera part, els mariners s’han situat a només un punt de l’equip italià amb un 5 a 6 (parcial 3-2) però no han aconseguit superar-los a la darrera part, que ha acabat amb un 5 a 7 (parcial 0-1).

De l’altra, l’Astralpool C.N. Sabadell continua 7è en la classificació del grup B amb 9 punts després de perdre contra l’Spandau 04 per 9 a 11.

L’equip alemany ha iniciat el partit amb avantatge, anotant un 2 a 3 a la primera part. A la segona, els del Vallès han aconseguit remuntar empatant 7 a 7 (parcial 5-4), però els alemanys han dominat el marcador a les dues darreres parts, amb un 7 a 8 a la tercera (parcial 0-1) i 9 a 11 al final de partit (parcial 2-3).