WATERPOLO – El C.N. Atlètic-Barceloneta campió de la Copa per 14a vegada

4 febr. 2018 | Waterpolo

El C.N. Atlètic-Barceloneta s’ha proclamat campió de la Copa de waterpolo 2018 per 14ena vegada i 6ena consecutiva. La competició l’han jugat 7 equips catalans i l’Automotor Canarias Echeyde, el club amfitrió.

Els quarts de final van començar divendres amb dues tandes de penals: el C.N. Terrassa va imposar-se 18 a 17 davant el C.N. Barcelona després de l’empat 6 a 6, i el C.E. Mediterrani va guanyar l’Astralpool C.N. Sabadell 15 a 16, desempatant el 7 a 7. El C.N. Atlètic-Barceloneta i el C.N. Sant Andreu van guanyar amb més solvència contra el C.N. Mataró Quadis (14-4) i l’Automotor Canarias Echeyde (13-8) respectivament.

A les semifinals de dissabte el C.N. Terrassa va enfrontar-se al C.E. Mediterrani guanyant per 10 a 7 i el C.N. Atlètic-Barceloneta es va imposar 14 a 5 contra el C.N. Sant Andreu.

Per últim, l’equip mariner ha guanyat la final d’aquest diumenge contra el C.N. Terrassa per 8 a 13 i el seu jugador Alberto Munárriz ha estat nomenat MVP de la competició.

Tota els partits de la Copa, disputada a Santa Cruz de Tenerife, s’han retransmès pel canal streaming de la RFEN.