WATERPOLO – El C.N.Sabadell Astralpool guanya la seva tercera SUPERCOPA!

6 nov. 2016 | Waterpolo

GrandiĆ³s partit el quĆØ s’ha viscut avui aquest matĆ­ a la piscina de la Nova Escullera del C.N.Barcelona. El C.N.Sabadell, com a campiĆ³ de la Champions, i La Sirena C.N.MatarĆ³, com a campiĆ³ de la LEN TROPHY, han ofert un espectacle waterpolĆ­stic a la SUPERCOPA d’Europa. El trofeu l’ha aixecat el C.N.Sabadell per un ajustadĆ­ssim 10 a 9. Les del VallĆØs ja tenen la seva tercera Supercopa (2013, 2014 i 2016).

Les noies de Nani Guiu s’han acabat imposant per la mĆ­nima, 10 a 9 a un MatarĆ³ esplĆØndid que ha ensenyat la seva millor cara. La primera part del partit ha acabat amb empat a 1, amb un MatarĆ³ molt sĆ²lid en defensa i amb un Sabadell amb molts problemes per marcar. A la mitja part s’ha arribat amb un empat a 4 i molta emociĆ³ a la piscina. No ha estat fins al final de la tercera part quan el C.N.Sabadell Astralpool ha aconseguit una avantatge mĆ­nima, 7 a 6. Els Ćŗltims 8 minuts han estat d’infart. El C.N.Sabadell ha aconseguit posar-se tres gols per davant, 9-6. Llavors La Sirena MatarĆ³ ha aconseguit escurƧar la distĆ ncia amb el 9-7 i 9-8, Judith Forca ha marcat el 10 a 8 a 1.58 pel final del partit. Amb tota la grada dempeus, La Sirena ha marcat el 10 a 9 de la mĆ  d’Ona Meseguer a 1.23 pel final de l’encontre. PerĆ² el marcador ja no s’ha tornat a moure i tot i els intents per part dels dos equips no hi ha hagut cap canvi i el C.N.Sabadell Astralpool ha aixecat la seva tercera supercopa d’Europa, davant d’un gran rival.

La histĆ²ria del waterpolo catalĆ  ja tĆ© una nova pĆ gina!