WATERPOLO – El CN Sant Andreu acaba quart a la LEN Trophy

13 abr. 2019 | Waterpolo

El CN Sant Andreu ha acabat quart a la LEN Trophy desprƩs de perdre contra el Kinef Surgutneftegas rus per 11 a 15.

Les andreuenques van comenƧar defensant la seva primera Final Four a Europa contra lā€™Ekipe Orizzonte, on van perdre per 12 a 8. La primera part va comenƧar amb un clar avantatge per les italianes que van arrancar amb un 4-1. Malgrat les catalanes van lluitar per escurƧar la distĆ ncia al marcador, ja no van superar a lā€™equip italiĆ . Parcials: 2-2, 3-2, 3-3.

A la final pel bronze contra el Kinef-Surgutneftegas, el CN Sant Andreu ha tornat a comenƧar desavantatjada a la primera part. Tot i que al final del partit les barcelonines han augmentat la intensitat de gols, el marcador ha acabat 11 a 15. Parcials: 0-5, 2-4, 4-4, 5-2.

La segona competiciĆ³ de clubs mĆ©s important del continent s’ha celebrat a la localitat de Kirishi, RĆŗssia, aquest divendres i dissabte.