WATERPOLO – El CN Terrassa diu adéu a la Champions amb un partidàs

11 oct. 2018 | Waterpolo

Els de Dídac Cobacho no han pogut superar l’eliminatòria de la III Fase classificatòria de la Champions League de waterpolo contra el Brescia italià. Malgrat un partidàs a la seva piscina i una victòria per 9 a 8, els egarencs no han pogut recuperar el 8 a 4 de l’anada i per tant s’acomiaden de la màxima competició europea de clubs, però no de la competició europea, ja que estan classificats per a jugar els quarts de final de l’Euro Cup, una competició amb un altre equip català, el CN Barcelona, que aquest cap de setmana ha de jugar una nova fase per poder aconseguir la classificació pels quarts.

El partit del CN Terrassa aquesta nit ha estat una gran gesta, digne del millor waterpolo. Els catalans han afrontat un partit a on necessitaven guanyar de 4 gols per empatar l’eliminatòria o de 5 per superar-la. La clau era avançar-se en el marcador des del principi, però la potència de l’equip italià ha estroncat l’inici prometedor dels catalans amb un 3-3 al marcador. La segona part ha seguit el mateix camí, empat a 3. Per tant, s’ha arribat a la mitja part amb un marcador de 6-6 i tot el partit per endavant. El tercer període ha estat la clau dels italians amb un parcial de 0-2 i s’ha entrat als 8 últims minuts de joc amb un 6-8 que feia molt difícil el passe dels catalans. L’última part ha acabat donant la victòria als de casa amb un recital del jove Bernat Sanahuja amb el 7-8 i el 8-8. A 4 segons del final Sergi Mora ha fet el gol final, el 9 a 8 definitiu. Victòria insuficient del Terrassa, però exhibició del waterpolo català.