WATERPOLO – El CNAB a les semis de la Final 8

7 juny 2018 | Waterpolo

Els mariners estan a les semis de la Final 8 desprĆ©s de vĆØncer per 4-9 a l’Eger hongarĆØs. Els de Chus Martin han aconseguit una victĆ²ria amplia desprĆ©s d’un partidĆ s a on en els dos Ćŗltims perĆ­odes han aconseguit mantenir la porteria a 0.

Els catalans han comenƧat darrera el marcador en els primers compassos del partit, 1-0, perĆ² desprĆ©s d’aquest primer gol en contra els mariners han empatat, Felipe Perrone ha fet el 1-1 i Martin Famera ha fet el 1-2. I aixĆ­ ha acabat la primera part. En el segon quart el resultat ha estat d’empat 3-3 i per tant 4-5 en el marcador. El tercer perĆ­ode ha estat de 0-2 pels de Barcelona i 4-7 de resultat, semblava que la classificaciĆ³ per les semifinals era possible i els de Chus Martin han seguit apretant en els Ćŗltims minuts del partit i han aconseguit un 0-2 de parcial, 4-9 en el lluminĆ³s i classificats per les semifinals.

El rival de semis serĆ  l’Olympiacos grec. El partit es jugarĆ  divendres a les 19 h, els grecs han superat 6-5 al Spandau 04 BerlĆ­n.