WATERPOLO – El CNAB empata a 8 amb el seu rival directe, el Brescia

9 gen. 2019 | Waterpolo

Un altre partidĆ s a la piscina de Sant SebastiĆ , el referent a la 6a jornada de la Champions League de waterpolo entre el CN AtlĆØtic-Barceloneta i el AN Brescia italiĆ . L’espectacle estava assegurat, tots dos equips estaven empatats a 12 punts a la segona plaƧa del grup i per tant la victĆ²ria els haguĆ©s reafirmat en aquesta posiciĆ³. PerĆ² el matx ha acabat amb empat a 8 i per tant, continua l’empat a la 2a plaƧa, ara perĆ² a 13 punts.

L’encontre ha comenƧat amb un clar avantatge pels transalpins amb un 0-2 molt contundent. PerĆ² en el segon perĆ­ode els catalans han aconseguit remuntar i han empatat el marcador a 4. El tercer quart ha seguit igualat fins a l’Ćŗltim minut a on els mariners s’han avanƧat amb un 6-5 en el lluminĆ³s. Els Ćŗltims 8 minuts havien de servir per determinar el campiĆ³, i ha estat impossible perquĆØ del 6-5, s’ha passat al 6-6, desprĆ©s al 6-7, 7-7, 7-8 i Roger Tahull ha acabat empatant, quedaven encara 2 minuts per finalitzar l’encontre, perĆ² no hi ha hagut cap gol mĆ©s.

Propera jornada el 23 de gener i els mariners jugaran contra l’Steaua de Bucarest que amb un partit menys Ć©s de moment penĆŗltim de grup amb 3 punts.