WATERPOLO – El CNAB perd per la mínima 11-10 contra el PRO RECCO

3 juny 2022 | Waterpolo

La Final 8 de la LEN Champions League ja ha començat a Belgrad amb els quarts de final. El ZODIAC CN Atlètic-Barceloneta tenia una de les eliminatòries més difícils, contra el PRO RECCO actual campió d’Europa i un dels equips més potents d’Europa. Els de Fatovic ho sabien, i estaven preparats.

Partit immens dels mariners a la piscina de Belgrad. Un marcador ajustadíssim tot el partit. La primera part ha acabat 4-3 pels italians i la segona 5-6 pels catalans. Emoció, espectacle i bon waterpolo han estat els protagonistes d’un dels millors encontres de la primera tarda de competició. El tercer període ha començat perfecte pels de Barcelona amb un 5-7 al marcador, primera vegada que s’instal·lava una diferència de dos gols. Però els transalpins l’han recuperat ràpid amb un 6-7 i 7-7, 7-8 i 8-8 final. S’entraven als últims 8 minuts amb un marcador empatat i tot obert i els catalans han agafat la davantera amb un marcador a favor en dues ocasions 8-9, 9-9, 9-10 i 10-10 a quatre minuts del final. Emoció i molts nervis en els últims compassos de l’encontre amb expulsions, temps morts i finalment el gol italià que ha posat el 11-10 definitiu.

Ara els de Fatovic jugaran per les últimes places de la competició. El proper encontre serà divendres 3 de juny a les 16.30 h contra el Jug Dubrovnik