WATERPOLO – El títol de lliga es tornarà a decidir a Catalunya

7 maig 2021 | Waterpolo

Comencen els playoff pel títol de lliga tant de la Divisió d’Honor Masculina com de la Divisió d’Honor Femenina. Les dues categories jugaran els mateixos dies tan les semifinals com les finals al millor de tres partits.

La Divisió d’Honor Masculina jugaran les semifinals per una banda el CN Barcelona contra el CN Terrassa dissabte 8 maig a les 18h. Aquest també serà el primer partit entre el Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell que jugaran a les 19h. El segon encontre serà el diumenge 9 de maig a camp contrari, els dos partits a les 18h,  i si fos necessari un tercer partit seria el dilluns a les 20h a la piscina del primer enfrontament.

Mataro lliga

Pel què fa a la categoria femenina i concretament a les semifinals, el primer partit del playoff també serà el dissabte 8 de maig a les 11h el CN Mataró Goufone contra el CE Mediterrani i a les 12.30h l’Astralpool CN Sabadell contra el CN Terrassa. El segon encontre serà el diumenge 9 de maig a camp contrari i la piscina egarenca a les 11h i a la de Sants a les 13h. Si fos necessari un tercer partit seria dilluns.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE