WATERPOLO – El Zodiac CN Atlètic Barceloneta acaba quart a la FINAL 8

5 juny 2021 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha acabat quart a la FINAL 8 després de perdre el partit pel bronze contra l’AN Brescia per 7 a 13.

Els mariners van començar la gran final de la màxima competició europea de clubs amb una demostració magistral de waterpolo al partit de quarts contra l’Olympiacos Piraeus, celebrat aquest dijous. L’equip català es va imposar al grec per 22 a 9, marcant distància des del principi amb un primer parcial 6-0, i tancant la segona part amb un 13 a 2 (parcial 7-2) que els va fer inabastables per l’equip rival. Amb el partit pràcticament sentenciat, el Zodiac CN Atlètic Barceloneta va anotar 6 gols més al tercer quart i l’Olimpiacos 3 i resultat del darrer parcial va ser 4-3.

Al partit de semifinals, disputat aquest divendres, l’equip mariner va caure contra el Pro Recco d’Italia per 12 a 10. Tot i que els de la Barceloneta van dominar la primera meitat amb un 6 a 7 (parcials 2-4 i 4-3), el partit va trencar-se a la tercera part amb l’embrenzida de l’equip italià que va anotar 4 gols, davant del Zodiac CN Atlètic Barceloneta que en va anotar un. Amb l’empat a 2 final el Pro Recco va sentenciar el partit a favor seu, destinant l’equip català a jugar-se la final pel bronze.

Avui, a la final per la tercera plaça contra l’AN Brescia italià, el partit ha començat a favor dels llombards que han anotat un primer parcial 1-3 i un segon 2-6. Els dos últims parcials han seguit amb un empat a 2 i l’equip italià s’ha reafirmat en la victòria.