WATERPOLO – El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta una passa més a prop de la final a vuit

9 abr. 2022 | Waterpolo

El Zodiac CN Atlètic-Barceloneta s’ha imposat al Dinamo Tbilisi per 18 a 4 a la dotzena jornada de la LEN Champions League. El partit ha començat amb una primera part més o menys igualada (3-2) però ja des del segon quart els mariners han decantat el marcador a favor seu, amb parcials de 7-2, 5-0 i 3-0, demostrant una gran superioritat respecte l’equip de Georgia.

Amb la victòria d’avui, l’equip mariner ja suma nou partits guanyats a la fase de grups de la Champions durant aquesta temporada. A dos partits d’acabar, els de la Barceloneta sumen 23 punts i es mantenen segons del grup A empatant amb el VK Novi Beograd i per darrere de l’AN Brescia que amb 11 partits jugats suma 26 punts. Així, els catalans fan un pas més cap a la final a vuit de la màxima competició europea de waterpolo de clubs, que ara mateix es disputen 16 equips d’arreu del continent.