WATERPOLO – EL ZODIAC CNAB A SEMIFINALS DE LA FINAL EIGHT

31 maig 2023 | Waterpolo

El Zodiac CNAB ha guanyat al Jug Dubrovnik per 11 gols a 9 en el primer partit de quarts de final de la Final Eight de la Champions League masculina de waterpolo que es disputa a Belgrad.

En la primera part, el Zodiac CNAB ha transformat un penal, perĆ² nā€™ha desaprofitat 2 i ha arribat 1-1 a lā€™inici del 2n quart.

Igualtat quasi absoluta en el 2n perĆ­ode, on les oportunitats entre lā€™equip croat i lā€™equip mariner sā€™han anat alternant, amb gols de Miguel de Toro, Alberto MunĆ”rriz i Luke Pavillard. A falta dā€™1 minut i 45 segons, el Jug sā€™ha posat per davant en el marcador, perĆ² en la segĆ¼ent jugada, Unai Biel ha marcat lā€™empat a 5 en jugada de superioritat numĆØrica.

Un xut imparable de Luke Pavillard en home de mĆ©s i una gran jugada de Felipe Perrone han avanƧat al CNAB (7-5). Perrone ha repetit el mateix moviment en la segĆ¼ent jugada i ha tornat a marcar, aquesta vegada per lā€™angle curt (8-5). Una jugada rĆ pida dels croats, desprĆ©s dā€™un temps mort, ha acabat en penal que ha materialitzat Maro Jokovic (8-6). Unai Biel ha fet el seu segon gol, tambĆ© en superioritat numĆØrica i des de posiciĆ³ 5 (9-6). El Jug ha escurƧat diferĆØncies (9-7), amb un gol de Marko Zuvela des del pal.

El tercer gol de Zuvela a lā€™inici del 4t perĆ­ode ha reduit a 1 lā€™avantatge. Unai Biel i Luke Pavillard han marcat el seu tercer gol respectivament i han donat oxĆ­gen al CN AtlĆØtic-Barceloneta per afrontar els Ćŗltims 4 minuts de partit.

El Zodiac CNAB jugarĆ  el primer partit de semifinals, demĆ  dijous a les 17:00 hores, contra el Novi Beograd. L’equip serbi ha guanyat l’Olympiacos grec per 13 gols a 11.