WATERPOLO – EL ZODIAC CNAB, CAMPIÓ DE LA COPA DEL REI 2024

14 abr. 2024 | Waterpolo

El Zodiac CNAB s’ha proclamat Campió de la 38a Copa del Rei de Waterpolo, la 20a del seu palmarès i la 12a consecutiva.

En la final, disputada a les piscines Son Hugo de Palma de Mallorca, el CN Atlètic-Barceloneta ha guanyat al CN Sabadell per 10 gols a 6.

Alberto Munárriz ha estat escollit MVP de la final i, Unai Aguirre, Millor porter.

Felipe Perrone ha guanyat la seva 15a Copa del Rei, igualant la xifra de Copes que té Fran Fernández.

Els homes d’Elvis Fatovic han començat controlant el partit, amb un joc molt seriós (3-1), amb gols de Felipe Perrone, Bernat Sanahuja i Unai Biel. Per part del Sabadell, ha retallat diferències Kanstantin Averka, màxim anotador de l’equip sabadallenc, amb 3 gols.

Ha reaccionat l’Astralpool CN Sabadell, empatant el segon període (2-2). Els homes de Quim Colet s’han arribat a posar a 1 gol a l’inici del tercer quart (6-5).

3 gols d’Alberto Munárriz i 1 gol de boia de Roger Tahull han permès que l’equip mariner tornés a obrir forat i finalitzés el tercer quart amb 4 gols de diferència (9-5).

En l’últim període, 1 gol de Felipe Perrone, de contraatac, i 1 altre, de jugada, de l’alemany Fynn Schütze han sentenciat el resultat final.

El Zodiac CNAB arribava a la final amb una victòria davant el CN Mataró (20-4) als quarts de final, i una altra davant el CN Barcelona (16-8) en semifinals. L’Astralpool CN Sabadell va guanyar al CE Mediterrani (17-9) i al CN Terrassa (6-5), classificant-se per a disputar la Final de la Copa del Rei 2024.