WATERPOLO – EL ZODIAC CNAB, CAMPIÓ DE LLIGA

19 maig 2023 | Waterpolo

El Zodiac CNAB s’ha proclamat campió de la Lliga de Divisió d’Honor masculina de waterpolo, després de guanyar a l’Astralpool CN Sabadell en el segon partit del play-off.

El Club Natació Atlètic-Barceloneta s’havia imposat 4-9 a Sabadell i avui, a la piscina de Sant Sebastià, ha guanyat per 13 gols a 8.

Els mariners han començat el partit molt decidits a distanciar-se en el marcador aviat, i ho han aconseguit amb un 5-1 en els primers 5 minuts. Els sabadellencs han reaccionat en el segon període i s’ha arribat al descans amb un 7-5 per al conjunt local.

En el tercer període, el Sabadell s’ha mantingut entre dos i tres gols per sota en el marcador. En l’últim quart, el Zodiac CNAB ha anotat tres gols seguits (12-7) i ha deixat el partit i la final sentenciada.

23 títols, 18 consecutius per a l’equip mariner.

Felipe Perrone, amb tres dianes, ha rebut el premi al millor jugador del partit.

Felicitar l’equip sabadallenc per la gran temporada que ha portat a terme, acabant en primer lloc de la fase regular de la LEWaterpolo.