WATERPOLO – EL ZODIAC CNAB, MÉS LÍDER DEL GRUP A

16 gen. 2023 | Waterpolo

El Zodiac CNAB ha aconseguit una victòria important contra l’Olympiacos grec (7-9) i és líder en solitari del Grup A a la LEN Champions League.

El partit va estar molt disputat. El CN Atlètic-Barceloneta no li va perdre la cara en cap moment, fins i tot quan el rival va tenir 3 atacs seguits i no els va poder materialitzar.

Els homes d’Elvis Fatovic van fer un partit molt seriós en defensa, reforçada per una gran actuació de Roger Tahull a la boia i d’Unai Aguirre sota pals.

La igualtat va regnar en els 3 primers quarts (2-2, 4-4, 6-6) i el matx es va decidir en l’últim quart, gràcies a una extraordinària defensa i a les genialitats de Felipe Perrone en atac (1-3).

Van marcar pel club mariner: Perrone (3), Tahull (2), Munárriz (2), Famera (1) i Matkovic (1).

Cinc victòries en cinc jornades. Pròxim partit, dimarts 24 de gener contra el Pro Recco italià a la piscina de Sant Sebastià.

L’Astralpool CN Sabadell no ha pogut puntuar en la seva visita a Dubrovnik. El Jug es va imposar per 14 gols a 10.

Els homes de Quim Colet es van mantenir en el partit fins a la mitja part (4-3 i 3-3), però un avantatge de 4 gols a la meitat del 3r quart va ser suficient pels croates a la seva piscina.

Van marcar pel club vallesà: Sanahuja (3), Valera (3), Cabanas (2) i Averka (2).

Pròxim partit de l’Astralpool CN Sabadell, dimecres 25 de gener a casa contra el CN Marseille.