WATERPOLO – Espanya vs Austràlia femení i masculí, un Trofeu Ciutat de Barcelona de waterpolo d’altíssim nivell

13 juny 2022 | Waterpolo

Aquest dissabte 17 de juny comença el Mundial a Budapest, la gran cita anual de l’esport aquàtic que aquest any ha canviat de data i ubicació per la renúncia de Fukuoka. El canvi precipitat per la ciutat de Budapest amb dates noves ha variat alguns plans d’entrenament i part de la preparació. Però, tot i així, el nostre waterpolo, el waterpolo català hi serà present en aquest Mundial essent la clara majoria en les dues seleccions, ja que si bé no tots els esportistes convocats són catalans, sí que juguen en clubs catalans. 

En aquest sentit, la Federació Catalana de Natació amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de les institucions del país, com són la Secretaria General de l’Esport i la UFEC, ha organitzat amb dos dels clubs catalans (CN Atlètic-Barceloneta i CE Mediterrani) dos partits d’alta volada entre les seleccions d’Espanya i les seleccions d’Austràlia. Dos partits que portaran per nom Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de waterpolo i que es celebraran de la següent manera:

 

DIMARTS 14 JUNY
20.15h –  CN Atlètic-Barceloneta
ESPANYA  – AUSTRÀLIA 
Waterpolo femení

 

DIJOUS 16 JUNY
19.30h –  CE Mediterrani
ESPANYA – AUSTRÀLIA
Waterpolo masculí

 

Aquests dos partits són l’última part de la preparació de les seleccions de waterpolo tant en categoria masculina com en categoria femenina de cara al Mundial de Budapest, que pel waterpolo comença el dilluns 20 de juny. Aquests dos partits seran doncs, una bona manera de veure a les seleccions just abans de marxar cap a Budapest i també un bon test de cara tots els reptes que planteja un Mundial amb l’exigència d’una competició molt dura i llarga. El waterpolo a Budapest comença el 20 de juny i acabarà el 3 de juliol. 

MUNDIAL BUDAPEST –  FINA WEBSITE

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE