WATERPOLO EUROLEAGUE – El CN Sabadell accedeix a la sisena Final Four

11 marƧ 2017 | Waterpolo

Les de Nani Guiu ho han tornat a fer. Les actuals campiones d’Europa defensaran de nou el tĆ­tol accedint a la seva sisena Final Four. Les jugadores del CN Sabadell han venƧut 19 a 11 al Dunaujvaros hongarĆØs en un partidĆ s a la piscina de Can LLong.

Les de casa han sortit a per totes, tot i l’avantatge en el partit d’anada amb una victĆ²ria de 9-12, i han fet un primer parcial demolidor, 6-3. En el segon perĆ­ode han continuat amb l’encert a porteria contrĆ ria i tambĆ© han guanyat el parcial per 4-2. La mitja part era un 10-5 per les catalanes que deixava poques opcions a les magiars per a recuperar el marcador. Malgrat tot el tercer quart ha caigut de la banda hongaresa amb un resultat de 3-4, i per tant 13-9 en el cĆ²mput general. En els Ćŗltims 8 minuts les de casa han tornat a apretar i han acabat el parcial amb 6-2, 19-11 final del partit i la sisena final per les 4 cops campiones d’Europa.