WATERPOLO EUROLEAGUE – Siiiiiiiiii, La Sirena Mataró a la Final Four!!!

11 març 2017 | Waterpolo

Día històric pel waterpolo català, si al matí el CN Sabadell Astralpool es classificava per la seva sisena Final Four, a la tarda les de La Sirena Mataró aconseguien complir el somni i per primera vegada seran a la Final Four de la màxima competició europea. Per tant, dos equips catalans jugaran la finalíssima. FELICITATS.

La Sirena Mataró havia de remuntar un 10-9 en contra que arrossegava del partit d’anada dels quarts de final contra el UVSE. L’equip de Florin Bonca ho tenia molt clar, havien de jugar al seu màxim nivell i havien de marcar el compas del joc. I així ho han fet. Les noies del Mataró han estat immenses amb un 4-3 i un 2-1 a la mitja part. El marcador quan han acabat els primers 16 minuts de joc era de 6-4 per les catalanes. Quedava molt de partit, però la determinació era clara, guanyar. El tercer parcial també ha caigut del cantó català amb un 4-2 que deixava el comput general a 8 minuts per acabar el partit de 10-6. L’últim parcial ha servit per confirmar la victòria, 2-2 i 12-8 al marcador. Victòria de La Sirena Mataró i primera Final Four de la màxima competició europea. HISTÃ’RIC!