WATERPOLO EUROPEU 2020 – Subcampions d’Europa

26 gen. 2020 | Waterpolo

L’equip estatal masculĆ­ de waterpolo, amb tots els jugadors de clubs catalans, s’ha proclamat subcampiĆ³ d’Europa a Budapest 2020. L’equip ha caigut a la final per l’or contra els amfitrions hongaresos a la fase de penals, tancant el partit amb un 14 a 13. El primer quart ha comenƧat a favor dels ibĆØrics amb 2 gols d’avantatge (1 – 3), perĆ² al segon quart la selecciĆ³ no ha aconseguit marcar cap gol i Hongria ha remuntat amb un parcial de 3 – 0, que ha mantingut al tercer quart amb un 2 – 2. L’embranzida final de la selecciĆ³ estatal ha forƧat la fase de penals al darrer quart, desprĆ©s d’un empat 9 a 9, que ja no han aconseguit guanyar.

Els jugadors tanquen la seva tercera final internacional consecutiva pujant al segon esglaĆ³ del podi, sumant, en aquesta competiciĆ³, 5 victĆ²ries, un empat i una derrota. Amb aquesta medalla, l’equip ja suma tres plates: dues europees a Barcelona 2018 i Budapest 2020 i una de mundial a Gwangju 2019. L’equip encara aixĆ­ la recta final d’aquesta temporada amb l’objectiu centrat en els Jocs OlĆ­mpics de Tokio 2020.

Enhorabona a tot l’equip tĆØcnic i als jugadors, del CN AtlĆØtic-Barceloneta, el CN Barcelona, el CN Sabadell i el CN Terrassa.