WATERPOLO EUROPEU JUNIOR – 19 catalans al Campionat d’Europa d’Holanda

3 oct. 2016 | Waterpolo

10 jugadors i 9 jugadores catalans jugaran amb les seves respectives seleccions RFEN el Campionat d’Europa Junior de waterpolo d’Holanda. Els nois competiran a Alphen i les noies a La Haya. A més dels 19 jugadors/es catalans, els dos seleccionadors també formen part de l’entorn del waterpolo català. Svilen Piralkov, tècnic de la Federació Catalana de Natació, dirigirà l’equip masculí i Xavi Pérez, entrenador del C.N.Terrassa, dirigirá l’equip femení.

 

Els nois han quedat enquadrats en el grup C juntament amb Holanda, Eslovàquia i Romania. El diumenge 11 de setembre debutaran a les 13.45 h contra Romania, dilluns 12 de setembre a les 20.45 h el partit serà contra els amfitrions, Holanda, i el dimarts 13 de setembre a les 15.30 h el partit serà contra Eslovàquia. Després de la fase eliminatòria es jugaran els encreuaments de vuitens de final, tot i que els líders de cada grup passaran directament a quarts de final. 

 

En el cas de les noies estan enquadrades en el grup C amb Holanda, Sèrbia i Romania. El dissabte 10 de setembre debutaran a les 19.45 h contra Sèrbia, dilluns 12 de setembre serà el segon partit contra Holanda a les 19.30 h i dimarts 13 de setembre l’encontre serà a les 19.30 h contra Romania. Igual que els nois, les primeres de grup es classificaran directament pels quarts de final. 

 

JUGADORS CATALANS CONVOCATS: David Carrasco i Marc Mejías (C.N.Rubí), Borja Fenoy (C.N.Sabadell), Guillem Garcia (C.E.Mediterrani), Miquel Linares i Roger Tahull (C.N.Atl-Barceloneta), Francisco Valera (C.N.Barcelona) i Álvaro Granados, Agustí Pericas i Oriol Rodríguez (C.N.Terrassa)

 

JUGADORES CATALANES CONVOCADES: Alejandra Aznar, Paula Crespi i Mireia Guiral (C.N.Sant Andreu ), Alba Bonamusa (C.N.Mataró), Marina Cordobés (C.N.Sabadell), Sandra Domene i Paula Leiton (C.N.Terrassa), Blanca Goset (C.E.Mediterrani) i Carla Abellan de la Universitat de Hawaii

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE