WATERPOLO – Gran actuaciĆ³ dels dos equips catalans als quarts de final de l’Euroleague

25 febr. 2017 | Waterpolo

Avui s’ha jugat l’anada dels quarts de final de l’Euroleague de waterpolo femenĆ­, la mĆ xima competiciĆ³ europea de clubs a on hi participen dos clubs catalans el C.N.Sabadell Astralpool i La Sirena MatarĆ³. Tot i els resultats diferents que han aconseguit, les del VallĆØs han guanyat i les del Maresme han perdut, tots dos equips han mostrat la seva millor cara i encara queda el partit de tornada, l’11 de marƧ.

El C.N.Sabadell Astralpool ha guanyat 9-12 al Dunaujvaros a la piscina de les hongareses. Les de Nani Guiu han tingut algun problema al principi del partit a on les de casa han aconseguit una diferĆØncia al final del primer perĆ­ode de 4 a 1. No ha sigut fins el tercer quart que les catalanes han empatat el partit a 4 i a partir d’aquĆ­ tot ha estat un camĆ­ ascendent pels interessos del C.N.Sabadell Astralpool. El resultat final ha estat de 9 a 12 pel C.N.Sabadell Astralpool i ara toca la tornada l’11 de marƧ a Can Llong.

Per la seva banda La Sirena MatarĆ³, tot i un gran partit, ha encaixat una derrota per la mĆ­nima, 9-10 contra l’UVSE, equip tambĆ© hongarĆØs que jugava a casa. Les de Florin Bonca han tingut un primer quart ajustat a on les rivals han acabat marxant de 2 al marcador, 5-3. El segon i tercer quarts han estat forƧa complicats per les catalanes perquĆØ han arribat a acumular una diferĆØncia de 5 gols (9-4) que ha augmentat a 6 gols en els primers compassos dels Ćŗltims 8 minuts. Llavors, ha comenƧat la remuntada de La Sirena fins arribar al 10 a 9 final, a on no els ha quedat mĆ©s temps per a poder empatar el partit. La tornada l’11 de marƧ a casa.