WATERPOLO – GRAN PARTIT DE L’ASTRALPOOL CN SABADELL A BUDAPEST

23 maig 2023 | Waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell ha tancat la temporada a la Champions amb un gran triomf contra el FerencvĆ”ros hongarĆØs (10-12).

El FTC Telekom, que ja estava classificat matemĆ ticament per a la Final Eight de la Champions League com a tercer del grup B, no ha pogut vĆØncer lā€™equip de Quim Colet, que ha fet una de les millors actuacions en la mĆ xima competiciĆ³ europea (1-3, 2-3, 4-2, 3-4).

El CN Sabadell ha arribat al descans amb un avantatge de 3 gols (3-6), amb un gran Edu Lorrio sota pals.

El FerencvĆ”ros ha reaccionat i ha arribat a estar 1 gol per sota a lā€™inici de lā€™Ćŗltim quart (8-9), perĆ² un parcial dā€™1-4 en els Ćŗltims 5 minuts ha donat la victĆ²ria final al Sabadell.

L’Astralpool acaba cinquĆØ del grup B, empatat a 16 punts amb el quart classificat, el Jug Dubrovnik. NomĆ©s un gol l’ha separat dā€™estar entre els vuit millors equips del continent.

Han marcat per Astralpool CN Sabadell: Bernat Sanahuja (3), Fran Valera (1), Lluc Bertran (1), Sergi Cabanas (3), Kosta Averka (3) i Dusan Banicevic (1).