WATERPOLO – Gran partit del CNAB conrta el Pro Recco, 11-15

19 des. 2018 | Waterpolo

Espectacular la remuntada dels mariners a Sant SebastiĆ  en el cinquĆØ partit de Champions. El duel que enfrontava els dos lĆ­ders de grup, perĆ², ha caigut del costat italiĆ  i ha acabat amb un 11-15 que deixa els catalans a la segona posiciĆ³ del grup, empatats a 12 amb el Brescia, proper rival.

Les coses han comenƧat molt bĆ© pels de Chus Martin que en els primers compassos del joc s’han posat 2-0, perĆ² rĆ pidament els transalpins han tallat les ilĀ·lusions dels locals i els han endossat un parcial de 2-5 que ha deixat als de casa tocats. En el segon parcial ha passat exactament el mateix que en el primer, un parcial de 2-5 que deixava un marcador desolador de cara a la segona part de l’encontre: 4-10. PerĆ² ha estat en el tercer quart quan els mariners han reaccionat. La remuntada ha estat espectacular amb Felipe Perrone i Fran FernĆ”ndez liderant un atac que ha deixat el marcador amb un 10-11 que prometia moltĆ­ssim. Els del Pro Recco, perĆ², han sabut gestionar els Ćŗltims 8 minuts i augmentar la distĆ ncia, deixant finalment un resultat final de 11-15.

Amb aquest resultat els de Ratko Rudic acaben l’any sent primers de grup amb 15 punts, els del CN AtlĆØtic-Barceloneta sĆ³n segons amb 12 punts, empatats amb el Brescia, que Ć©s el proper rival. Concretament el partit serĆ  el 9 de gener altre cop a Sant SebastiĆ .