WATERPOLO GWANGJU 2019 – A la final amb bitllet olímpic!!

24 jul. 2019 | Waterpolo

Molt grans les noies del waterpolo, estan per tercera vegada a la història a una final del Mundial! Ho han aconseguit avui que han guanyat a les semis a Hongria, 16-10. La selecció ha jugat un partidàs increïble tant en atac com a la porteria amb Laura Ester escollida com a millor jugadora del partit.

La selecció femenina de waterpolo es planta a la final del Mundial amb un premi extra, la classificació pels JJOO de Tokyo 2020 ja que el rival a la final serà USA, i ja té el bitllet olímpic per a ser guanyadora de la World League.

El partit l’ha controlat des del principi la selecció estatal amb un parcial de 5-3, després Hongria ha empatat el quart amb un 5-5, tot i que l’avantatge seguia essent per les ibèriques10-8. La segona part del partit ha estat un bon recital de waterpolo per part de les de Miki Oca amb un parcial de 4-1 i finalment el partit l’ha tancat el 2-1 i per tant un 16-10 definitiu.

Ara les noies tenen un dia per preparar la finalíssima, que serà divendres 26 de juliol a les 11.30 h contra USA. És la mateixa final del Mundial passat, Budapest 2017, a on les americanes van guanyar la final per 13 a 6. Ara les noies tenen una nova oportunitat per a poder prendre’s la revenja d’aquella derrota i baixar de l’or a les nordamericanes  i repetir així l’or del Mundial de Barcelona 2013.