WATERPOLO GWANGJU 2019 – Totes i tots els jugadors i les jugadores de la final són de clubs catalans

25 jul. 2019 | Waterpolo

Molt bones notícies pel waterpolo català. Les dues seleccions de waterpolo, la masculina i la femenina, s’han classificat per la final del Mundial de Gwangju 2019 i tots i totes els jugadors i les jugadores són de clubs catalans. Absolutament totes i tots a més de part dels staff tècnics amb David Martin com a seleccionador masculí i Svilen Piralkov i Jordi Valls, tècnics assistents de la selecció i membres de l’staff tècnic de la Federació Catalana de Natació. 

Aquest és un moment històric i valedor del bon estat de salut del waterpolo a casa nostra. Des de la Federació Catalana de Natació volem felicitar i agrair la gran feina que estan fent tots els clubs catalans juntament amb la FCN per seguir treballant en el waterpolo, les seves estructures i la qualitat dels seus i les seves esportistes. 

 

FELICITATS I GRÀCIES A TOTES I TOTS: CN Terrassa, CN Atlètic-Barceloneta, CN Sabadell, CE Mediterrani, CN Barcelona, CN Mataró, CN Sant Andreu, CN Rubí (tots els clubs amb jugadores i jugadors a la selecció)

 

seguim perquè ara vénen dues finals. 

FINAL WATERPOLO FEMENÍ
Divendres 26 juliol: 11.30 h USA – ESP

FINAL WATERPOLO MASCULÍ
Dissabte 27 juliol: 11.30 h ESP- ITA

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE