WATERPOLO – Jennifer Pareja es retira del waterpolo!

3 oct. 2016 | Waterpolo

Una de les millors jugadores de la història del waterpolo, amb un palmarès dels millors de l’esport català, ha anunciat la seva retirada als 32 anys. Jennifer Pareja ha dit que deixa el waterpolo després de tota una vida dedicada a aquest esport. Pareja es retira amb un palmarès de somni, subcampiona olímpica, 4 cops campiona d’Europa amb el C.N.Sabadell, campiona del món i campiona d’Europa amb la selecció a més de ser designada millor jugadora del món de l’any 2013. En la competició domèstica té 9 lligues, 6 copes de la Reina i 7 copes Catalunya. 

 

Jennifer Pareja va començar la seva carrera esportiva al C.N.Olot, ràpidament va destacar com a nedadora, fins que un dia li van posar una pilota a les mans. Amb ella va descobrir un esport, el waterpolo, que no va deixar fins ara, amb 32 anys. Jennifer Pareja va formar part del primer grup de tecninficació permanent que es va concentrar al CAR de Sant Cugat i amb ella i les seves companyes aquest esport ha anat creixent fins arribar a ser campiones del Món, campiones d’Europa i el grandíssim somni olímpic de la medalla de plata a Londres 2012. 

 

La ex-waterpolista catalana ara començarà una nova vida, lluny de les piscines però vinculada al seu club, el C.N.Sabadell. 

 

Gràcies per tot,  Jenny

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE