WATERPOLO JJOO RIO 2016 – 12 jugadores de clubs catalans a la selecció olímpica

13 set. 2016 | Waterpolo

De les 13 jugadores convocades pels JJOO Rio 2016, 12 són de clubs catalans.Maica Garcia, Mati Ortiz, Clara i Anni Espar, Laura Ester, Judith Forca i Pili Peña del C.N.Sabadell; Roser Tarragó, Marta Bach i Laura López del C.N.Mataró; Bea Ortiz del C.N.Rubí i Paula Leitón del C.N.Terrassa són les 12 waterpolistes que lluitaran per la medalla olímpica. En els últims JJOO, els de Londres 2012, es van penjar la medalla de plata, ara a Rio 2016 buscaran l’or, tenint sempre en compte que els 8 equips participants tenen un altíssim nivell i igualtat màxima i que la diferència entre estar o no estar a la lluita per les medalles està en els petits detalls.

 

Les noies de Miki Oca estan enquadrades en el grup B juntament amb Xina, Hongria i EEUU i debutaran el dimarts 9 d’agost a les 11.40 h (16.40 h aquí) contra la gran rival i una de les candidates a la medalla d’or, EEUU.Dijous 11 d’agost a les 13.00 h (18.00 h aquí) el partit serà contra Hongria i dissabte 13 d’agost jugaran a les 9.00 h (14.00 h aquí) contra Xina. Després serà el torn dels quarts de final a on es creuran contra el grup A: Itàlia, Rússia, Austràlia i l’amfitriona Brasil. Dimarts 16 d’agost es jugaran els quarts de final, el 18 d’agost les semifinals i el dia 19 d’agost serà el torn de la final.

 

Amb la selecció femenina també hi ha presència catalana a nivell de l’equip tècnic ja que Jordi Valls, assistent de MIki Oca, és membre de la direcció tècnica de waterpolo de la Federació Catalana de Natació. Un altre català també estarà als JJOO de Rio 2016, serà l’àrbitre internacional Xevi Buch.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE