WATERPOLO – La recepció de l’Albéniz posa el waterpolo en el primer pla del món de l’esport

13 jul. 2018 | Waterpolo

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha recordat a la recepció oficial celebrada aquest matí en el Palauet Albéniz que “Barcelona ha estat sempre una ciutat dedicada a l’esport, tant el d’elit com el de base o el dels usuaris que practiquen alguna activitat esportiva durant l’any”. Colau ha presidit l’acte acompanyada del president de la LEN, Paolo Barelli, el del Comitè Organitzador, Fernando Carpena, i el de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán, que també exerceix com a vicepresident del Comitè Organitzador de Barcelona 2018.
 
Tots han desitjat que l’èxit acompanyi a aquest repte que suposa l’organització d’un esdeveniment d’aquestes dimensions en aquests moments. “Barcelona dirà demà hola al món de l’esport i especialment al del waterpolo, una especialitat molt arrelada entre nosaltres, que és hegemònica a Espanya pel nombre de clubs, de practicants i de títols aconseguits al llarg de tants anys”, ha comentat.
 
Barelli confia que “els Campionats siguin fantàstics” i ha insistit que “participaran 28 equips europeus que representen el millor del waterpolo al món”.
 
L’expansió d’aquest esport se substancia en algunes xifres comentades aquests dies per la LEN, especialment la de 34 televisions que han comprat els drets d’emissió, els més de 50 països en els quals es veuran imatges de Barcelona 2018 i la de l’audiència global estimada de mil milions de teleespectadors.
 
Carpena ha expressat la seva gratitud pel “suport de les institucions, especialment l’Ajuntament de Barcelona, i els patrocinadors”. “Estic convençut de l’èxit del torneig –ha afegit-. Serà un esdeveniment diferent dut a terme per professionals que han treballat de valent aquest últim any. Amb l’experiència demostrada dels organitzadors de Barcelona, confio que aquests Campionats siguin un pas cap endavant perquè el nostre esport segueixi creixent a tots els nivells”.
 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE