WATERPOLO – La selecció guanya el Ciutat de Barcelona

15 juny 2022 | Waterpolo

La piscina de Sant Sebastià, del CN Atlètic-Barceloneta, ha tornat a ser el centre d’atenció del waterpolo mundial. Partidàs entre dues de les seleccions que estaran al Mundial de Budapest la setmana que ve, de fet últim partit oficial abans del Mundial. Un partit que s’ha saldat amb la victòria de les ibèriques per 10 a 8 i per tant s’han proclamat campiones del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona.

L’encontre ha començat amb un gol de les de Miki Oca, però els compassos del partit han fet que l’empat a 2 tanqués el marcador a la primera part. El segon quart ha acabat amb superioritat de la selecció estatal per 5-2, un avantatge que els ha servit per aguantar un tercer període a on les aussies han recuperat del 6 a 3 al 6 a 6, però que finalment s’ha tancat amb un 8-6 que tornava a posar les de casa per davant. L’última part ha deixat clar que els dos equips es troben en fase d’entrenament i físicament ha costat pels dos equips, Tot i així l’avantatge de les amfitriones ha seguit en el marcador fins el 10 a 8 final.

Ara la selecció seguirà el seu entrenament fins marxar aquest cap de setmana cap a Budapest i fer el debut en el Mundial el dilluns 20 de juny a les 19.30h contra França.