WATERPOLO – La seleccions catalanes infantil Campiona i Subcampiones Espanya

1 abr. 2021 | Waterpolo

Aquests últims 3 dies han estat molt intensos pel què fa a la competició de waterpolo infantil. I és que s’ha celebrat a Madrid el Campionat Espanya per Federacions. Una competició que reuneix els millors jugadors i jugadores de cada Federació per convertir el waterpolo en una festa esportiva.

Aquest any la competició ha estat diferent, perquè s’ha celebrat després d’un any a on tots els i les esportistes catalans no han pogut gairebé entrenar ni competir. Un any a on no han pogut practicar el waterpolo. Un any de pandèmia que els ha deixat a casa, sense entrenar ni competir. Per això l’esforç de tots ells i elles, la perseverança dels seus tècnics, dels clubs i de tota la comunitat del waterpolo català ara pren més importància que mai. I per això desde la FCN us volem dir gràcies pel que heu fet i per haver arribat a la final, malgrat les dificultats i les complicadíssimes circumstàncies.

Nois aubcampions wp inf

 

En aquest sentit les noies van vèncer la final contra Andalusia per 6-4 i els nois van perdre la final contra el mateix rival per 7-8. Per tant elles Campiones i ells Subcampions.

ENHORABONA a totes i tots!! 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE