WATERPOLO – La Supercopa no ha pogut ser!

27 nov. 2019 | Waterpolo

Les noies del CN Sabadell es jugaven ahir al vespre poder aixecar la quarta Supercopa d’Europa a casa seva i davant de la seva aficiĆ³. PerĆ² un Ekipe Orizzonte enxufat els primers quarts i amb uns parcials de 1-3 i 1-6 deixaven a les catalanes amb un 2-9 a la mitja part molt difĆ­cil de recuperar. PerĆ² tot i aixĆ­ les de David Palma van intentar la remuntada amb un tercer quart de 6-2 que deixava el marcador amb un 8-11 als Ćŗltims 8 minuts de partit. 3-2 va ser el parcial de l’Ćŗltim quart. Al final 11 a 13 per les italianes i la segona Supercopa d’Europa va viatjar a Catania.

Bon partit de les catalanes que no van poder recuperar el marcador, perĆ² tot i aixĆ­ van tornar a demostrar un bon waterpolo i una gran capacitat de superaciĆ³. I aquest cap de setmana mĆ©s! Euroleague a tope amb el CN SABADELL, el CE MEDITARRANI i el CN MATARƓ, i el CN SANT ANDREU.