WATERPOLO – L’ASTRALPOOL CN SABADELL, CAMPIÓ D’EUROPA

1 abr. 2023 | Waterpolo

Ambientàs a Can Llong en la final històrica de la Champions League femenina de waterpolo entre dos equips catalans.

Victòria per a l’Astralpool CN Sabadell, per 8 gols a 9, davant l’Assolim CN Mataró, en una final emocionantíssima. 6è títol continental per a l’equip sabadallenc.

Gran partit en defensa del Sabadell, amb una Laura Ester molt sòlida sota pals i un perímetre molt efectiu, amb 3 gols de Judith Forca, màxima anotadora de l’encontre.

Anni Espar ha inaugurat el marcador en el primer atac de l’Assolim CN Mataró. Maggie Steffens ho ha fet per part de l’Astralpool CN Sabadell.

A falta de dos minuts per a la finalització del primer quart, un penal provocat per Paula Leiton no ha estat transformat per Van der Sloot. La primera part ha finalitzat amb el resultat d’1 a 1.

Als 2 minuts del 2n període, vaselina de Mati Ortiz, des de posició 5, per trencar l’ordenada defensa del Mataró. Un minut més tard Keszthelyi ha empatat el matx.

Tres dianes seguides de l’Astralpool, dues iguals de Judith Forca des de posició 2, i 1 de Van der Sloot, de posició 4, ha obert un forat de 3 gols en el marcador.

Judith Forca, ara de vaselina, ha fet el primer gol del tercer període.

L’esquerrana de l’Assolim, Simone Van der Kraats, ha marcat el seu primer gol en la jugada següent.

Gran intervenció de la portera del Sabadell que ha llançat al seu equip al contraatac que Nona Pérez ha materialitzat (3-7).

A falta d’1:30, Cambray ha reduït distàncies (4-7).

En l’últim període, el Mataró ha trepitjat l’accelerador.

Primer ha marcat Keszthelyi de xut exterior, però un golàs de revés de Maica Garcia ha tornat la diferència de 3 gols.

Contraatac de l’equip de Dani Ballart, que Clara Cambray ha resolt amb una vaselina (6-8).

Avegno ha marcat per posar l’Assolim a 1 gol, però Elena Ruiz ha enganyat a la portera del Mataró i ha fet el novè gol de l’Astralpool.

Un gol de Van der Kraats ha col·locat al Mataró de nou a 1 gol.

En l’últim atac de les maresmenques, gran intervenció de Laura Ester, que ha salvat al seu equip de l’empat. Victòria final per a l’equip de David Palma (8-9).