WATERPOLO – L’ASTRALPOOL CN SABADELL ÉS A LA FINAL

31 març 2023 | Waterpolo

Partidàs a la Finetwork Aquàtics de Can Llong, en la la primera semifinal entre l’Orizzonte i l’Astralpool CN Sabadell, que s’ha resolt per 12 gols a 13 a favor de l’equip vallesà.

Ha començat marcant l’Astralpool CN Sabadell de la mà de Maggie Steffens, en la primera jugada de partit. 2 gols de Dafne Bettini, en superioritat numèrica, i de Claudia Marletta des de 6m, han posat per davant l’Ekipe Orizzonte. Un gol de penal, transformat per Bea Ortiz, ha igualat el primer quart del matx (2-2).

La segona part no ha començat bé per al CN Sabadell. Un gol en superioritat i 2 xuts exteriors, han posat a les italianes 3 gols per davant.

Un gol de Bea Ortiz en superioritat i un golàs de Maggie Steffens des de la boia han tornat al partit a l’equip sabadallenc. Judith Forca ha empatat l’encontre (5-5), però les italianes s’han tornat a avançar. Irene González ha igualat el marcador a falta de 7 segons per al final del segon període (6-6).

La tercera part ha començat amb un altre gol d’Irene González, aquest cop de vaselina (6-7). 2 xuts exteriors de Bronte Halligan han tornat a avançar l’Orizzonte. Un golàs preciós de vaselina de Bea Ortiz, enganyant la portera, ha igualat el marcador 8-8.

Un gol ràpid de les italianes en superioritat i un gol de Judith Forca, amb un xutàs a l’escaire, ha posat el 9-9.

Les italianes han trencat la zona des de la posició 5 però un penal transformat per Catharina Van der Sloot han tornat a igualar el partit.

Però l’alegria ha durat poc i les italianes han arribat, al final del tercer període, 1 gol per davant

La quarta part ha començat amb una transformació de Bea Ortiz des de 1. Maica Garcia des del 2n pal ha avançat al Sabadell (11-12).

2 parades de Laura Ester en inferioritat numèrica han estat providencials a falta d’1:30. El gol de Judith Forca de vaselina des de posició 1 ha posat 2 gols per davant a l’Astralpool, diferència que l’Orizzonte ja no ha pogut igualar (12-13).