WATERPOLO – Les dues seleccions de waterpolo als Jocs del Mediterrani

26 juny 2018 | Waterpolo

La selecció masculina i la selecció femenina de waterpolo comencen aquest dimecres els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018. Els dos equips afronten aquesta competició com l’últim test de cara a la gran cita d’aquest estiu, el Campionat d’Europa de waterpolo que es jugarà a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona del 14 al 28 de juliol. 

La selecció femenina ve de jugar el Trofeu Internacional de Portugalete amb una victòria final guanyant tots els partits amb rivals com Rússia, Grècia i Austràlia. I els nois just tornen de Budapest a on han jugat la Superfinal de la World League penjant-se la medalla de bronze. Les dues seleccions estan formades en la seva majoria per jugadors i jugadores catalans. 

Els Jocs del Mediterrani, seran doncs un nou banc de proves. La selecció femenina debutarà dimecres 27 de juny a les 11.40 contra Grècia i acabarà la fase prèvia el dijous 28 de juny també a les 11.40 h contra Portugal. El dissabte es jugarà la final. Els nois tindran més activitat, estan enquadrats en el grup B juntament amb Grècia, Itàlia i Turquia. En el grup A estan Sèrbia, Montenegro, França i Portugal. El debut dels de David Martin serà el dimecres a les 20.50 h contra Turquia, seguiran el dijous també a les 20.50h contra Grècia i divendres tindran l’enfrontament contra Itàlia, també a les 20.50 h. Dissabte i diumenge es jugarà la fase final. 

 

Resultats i calendari aquí

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE