WATERPOLO – Les seleccions catalanes al Campionat d’Espanya Infantil

28 març 2021 | Waterpolo

Madrid acollirà aquest proper dilluns, dimarts i dimecres el Campionat d’Espanya per Federacions de categoria infantil tan masculí com femení. Les dues seleccions catalanes ja són de camí a Madrid per a poder començar demà dilluns 29 de març aquesta competició.

Concretament l’equip femení jugarà el dilluns 29 de març a les 11.30 h contra la selecció de Canàries i a les 12.00 h ho farà la selecció masculina contra la selecció de València. A les 17.30 h hi tornaran les noies amb el partit contra Andalusia. Dimarts 30 de març a les 10.30 h les noies jugaran contra el País Basc i els nois a les 11.00 h contra Andalusia. Dimecres al matí serà el torn per a les semifinals i a la tarda es jugran les finals. 

La selecció catalana femenina està formada per 14 jugardores, clicka aquí i liderada a la banqueta per la tècnica Carla Fargas i el tècnic Jordi Valls, tots dos membres de la direcció tècnica de la FCN. Pel què fa a la selecció masculina està formada també per a 14 jugadors, clicka aquí i a la banqueta dirigint el combinat català estaran Svilen Piralkov i Alex Osés, tècnics que també formen part de l’staff de la Federació Catalana de Natació. Nani Guiu, director tècnic de waterpolo de la FCN viatjarà també amb les dues seleccions. 

 

Tota la informació de la competició i resultats aquí: 

CAMPIONAT ESPANYA WP INFANTIL FFAA  – MASCULÍ

CAMPIONAT ESTPANYA WP INFANTIL FFAA – FEMENÍ

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE