WATERPOLO – Per Nadal, ANUARI DEL WATERPOLO CATALÀ

22 des. 2016 | Waterpolo

Ja el tornem a tenir aquí, l’Anuari del waterpolo català 2016-2017 ja ha vist la llum. Aquesta és la vuitena publicació de l’únic llibre que recull la informació dels equips de waterpolo federats a Catalunya, des dels alevins fins els absoluts. 

Durant dos dies el seu autor, Dani Pajuelo, ha presentat el llibre de la mà de les autoritats esportives i institucions que col·laboren amb l’Anuari del waterpolo català com la Secretaria General de l’Esport amb la representació del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueres i amb la Federació Catalana de Natació amb el President, Enric Bertrán. L’última presentació d’aquest llibre es va fer ahir al C.N.Atlètic Barceloneta, just moments abans de celebrar el partit de champions a la piscina de Sant Sebastià i va comptar també amb la presència del President del club mariner, Julián Garcia i del membre de la Junta Directiva de la FCN, Pepe Ruiz Orland i el director tècnic de waterpolo, David Martín.

L’Anuari del waterpolo català té 164 pàgines amb tota la informació dels equips catalans: Concretament 37 clubs, 226 equips i més de 4.000 jugadors i jugadores, tècnics, directius i àrbitres. 

 

PER MÉS INFORMACIÓ I COMPRA: www.anuariwp.cat

 

 

 

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE