WATERPOLO – Plata per l’Astralpool Sabadell a l’Eurolliga

21 abr. 2018 | Waterpolo

L’Astralpool C.N. Sabadell ha acabat segon de la LEN Euroleague desprĆ©s de perdre a la fase de penals contra l’equip rus Kinef Kirishi (12-13).

Els dos equips han demostrat un gran nivell durant tot el partit, que ja ha comenƧat amb un empat 3 a 3 al primer quart. Durant el segon i el tercer quart, les locals han dominat el marcador anotant 3 a 5 i 5 a 6 (parcials de 0-2 i 2-1). Al darrer quart, les jugadores del VallĆØs han aconseguit empatar contra el Kirishi 8 a 8, provocant la tanda de penals. Un final d’infart que ha acabat amb el 12 a 13 a favor de les russes, amfitriones de la competiciĆ³.

Una temporada mĆ©s, l’Astralpool C.N. Sabadell ha demostrat el seu gran nivell a la Final Four de la LEN Eurolegue, mantenint-se entre els millors clubs del panorama europeu de waterpolo.