WATERPOLO PLAY-OFF DHM – El CN Atlètic Barceloneta aixeca la 17a

20 maig 2017 | Waterpolo

El CN Atlètic Barceloneta és de nou el campió de lliga. L’equip mariner s’ha emportat la dissetena copa de campions, dotzena consecutiva, en el tercer partit de la final del play-off contra el CN Sabadell. El partit, celebrat aquest migdia a la piscina de Sant Sebastià, ha acabat amb el resultat de 9 a 7.
L’encontre ha estat molt disputat. El primer quart ha començat favorable pel Barceloneta, amb un parcial de 4 a 3. En el segon període, els del Vallès han augmentat la intensitat, empatant el parcial 1 a 1, deixant el resultat final de 5 a 4. El tercer quart ha caigut de la banda dels mariners per 2 a 1, 7 a 5 al marcador. En els darrers 8 minuts, el parcial ha tornat a quedar en empat 2 a 2 i, finalment, el partit ha acabat amb un resultat de 9 a 7, que ha donat al CN Atlètic Barceloneta el títol de la lliga 2016-2017.

Pel què fa als trofeus personals, Alberto Munarriz ha estat escollit MVP i Daniel Pinedo ha rebut el premi a millor porter de la lliga, ambdós jugadors del CNAB.