WATERPOLO – PRESENTACIÓ DE LA FINAL FOUR DE LA CHAMPIONS LEAGUE WOMEN

23 març 2023 | Waterpolo

Aquest migdia s’ha presentat la Final Four de la LEN Champions League femenina de waterpolo al Museu Melcior Colet.

A l’acte han intervingut la Sra. Anna Caula, Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, el President de la Federació Catalana de Natació, el Sr. Ramon Bosch, el President del Centre Natació Mataró, el Sr. Francesc Casabella, el President del CN Sabadell, el Sr. Claudi Martí, i els entrenadors i jugadores d’ambdós Clubs.

Ramon Bosch ha destacat que l’esforç en l’organització d’aquest esdeveniment és un reconeixement al waterpolo femení.

Francesc Casabella ha expressat que és un motiu d’orgull participar esportivament i formar part de l’organització de la Final Four.

Claudi Martí ha dit que estan expectants i desitjant que arribi el moment de començar.

Dani Ballart, entrenador de l’Assolim CN Mataró, ha comentat que porten estudiant al Dunaujvaros des que es van donar a conèixer les semifinals i que estan molt impacients per començar la competició. Ha afegit que si juguen al seu nivell, tenen moltes possibilitats d’assolir el repte de classificar-se per a la primera final de Champions femenina de la seva història.

David Palma, entrenador del CN Sabadell, ha manifestat que tenen al davant un rival difícil, amb 8 Champions, amb moltes jugadores de nivell internacional, però que s’estan preparant a fons i que el CN Sabadell també acredita 5 títols continentals.

Les jugadores del Centre Natació Mataró, Vivian Sevenich i Clara Cambray han dit que coneixen molt bé al rival i que se’ls presenta una oportunitat única que no poden desaprofitar, estar a la Final Four de la màxima competició femenina de waterpolo.

Les jugadores de l’Astralpool CN Sabadell, Laura Ester i Maica Garcia, volen gaudir d’aquest gran esdeveniment a casa, davant de la seva gent i no pensen en els títols que han guanyat, sinó en el present i en preparar-se a fons per aquesta Final a 4 de la Champions.

Anna Caula ha declarat que tant de bo tinguem el cor dividit, perquè això voldrà dir que la final serà catalana.

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE