WATERPOLO SPLIT 22 – A LA FINAL!!

7 set. 2022 | Waterpolo

La selecciĆ³ femenina de waterpolo es classifica per la final del Campionat d’Europa que s’estĆ  jugant a Split. Les de Miki Oca jugaran la seva segona final europea consecutiva. Avui al Spaladium Arena han guanyat a Holanda per 7-10 en un partit durĆ­ssima a on han hagut de lluitar cada pilota i la defensa ha estat, de nou, la clau de la victĆ²ria.

La selecciĆ³ estatal ha sortit molt concentrada i fĆ­sicament molt preparada per aguantar un partit durĆ­ssim contra un rival molt fort que sap jugar molt bĆ© amb la forƧa de cada una de les seves jugadores. En els primers compassos del partit les ibĆØriques ja han marcat molt bĆ© el ritme del joc i han aconseguit un parcial a favor de 2-3. En el segon perĆ­ode han seguit aguantant el joc holandĆØs i han conservat el marcador. S’ha arribat a la meitat del partit amb un resultat de 3-5. Ha estat en el tercer quart quan les Holandeses han entrat en el partit i han empatat a 5 el marcador. Elena Ruiz, que avui ha fet un partidĆ s amb 4 gols, ha marcat el 5-6 que portava a l’equip als 8 Ćŗltims minuts. Paula LeitĆ³n ha fet el 5-7 i ho ha rematat Pili PeƱa amb el 5-8. Les holandeses han intentat recuperar la distĆ ncia, perĆ² no han pogut amb la determinaciĆ³ de les ibĆØriques que volien tornar a estar a la final europea, els gols s’han anat succeint, perĆ² mai han recuperat la diferĆØncia i al final el marcador ha deixat un 7-10 a favor, que classifica a la selecciĆ³ per una altra final europea.