WATERPOLO SPLIT 22 – La selecció ja és a SEMIFINALS del Campionat d’Europa

5 set. 2022 | Federació, Waterpolo

Grandíssim partit el què ha fet avui la selecció de waterpolo femení al Campionat d’Europa de waterpolo. Els quarts de final contra Hongria, un dels partits més complicats que hi ha en una competició i contra un rival tremendament difícil. Però ho han fet, han tornat a guanyar i ja estan a les semis de l’Europeu.

Les de Miki Oca han fet un partit molt sòlid amb una defensa i un atac perfectament planificats. No han sortit del seu guió en cap moment, només en el moment a on Hongria ha recuperat la diferència de 1 a 4 del primer parcial amb un 4-5 i un 5-5 als últims minuts de la segona part, afortunadament la jove Paula Prats ha marcat el 5-6 just abans d’arribar a la mitja part. En els primers minuts de la segona part Hongria ha continuat apretant i han tornat a escurçar diferències, del 5-7 que havia marcat Elena Ruiz s’ha passat a un perillós 6-7. Llavors ha estat quan Paula Leitón ha fet dos gols seguits en dues jugades brillants a la boia que han marcat el punt d’inflexió. Aquests dos gols han estat la guspira que ha tornat a encendre el foc de la selecció fent que poguessin arribar a una altra diferència de 4 gols, 6-10. El tercer període ha seguit fins el 8-12. La quarta part ha estat també d’infart, però la solvència de les ibèriques ha fet que el partit no trontollés i arribessin al final amb un 11-15 que les classifica per les semifinals del Campionat d’Europa.

El rival de les semis serà els Països Baixos. Un partit que es jugarà el 7 de setembre a les 19h.