WATERPOLO SPLIT 22 – La selecció masculina a semis!!

6 set. 2022 | Federació, Waterpolo

Avui era el torn del waterpolo masculí al Campionat d’Europa de Split. Quarts de final, un dels partits més complicats que hi ha, guanyar-lo vol dir jugar per les medalles, perdre’l et porta als llocs del 5-8. I una altra vegada, com en les sis últimes competicions, els ibèrics estaran a les semis.

El rival era Grècia, un equip amb qui es coneixen molt bé i que sempre és molt perillós, va ser bronze al Mundial de Budapest 2022 i medalla de plata als JJOO de Tokyo 21. Per tant, quarts de final d’infart que han començat molt bé pels interessos dels de David Martin. 2-0 a favor, però que ràpid s’ha convertit en un 2-2. La primera part ha acabat amb un 4-2 pels interessos dels ibèrics. El partit l’han seguit dominant els de Martin amb un segon parcial de 1-1 i un tercer de 2-1. Resultat de 7 a 4 per encarar els últims 8 minuts. Al final el marcador ha estat de 9-5 i victòria pels actuals Campions del món.

La semifinal serà el 8 de setembre a les 18h contra Hongria. Una autèntica batalla per arribar a la final del Campionat d’Europa.