WATERPOLO – Torna el waterpolo. TORNEIG DE LA REPRESA – COPA CATALUNYA

2 set. 2020 | Waterpolo

Aquest setembre torna el waterpolo a les piscines catalanes amb el TORNEIG DE LA REPRESA, que és la fase de grups de la COPA CATALUNYA. Durant aquest setembre, octubre i desembre els equips catalans classificats jugaran la primera competició oficial des de que es van decretar les mesures d’aturada i confinament degut a la pandèmia del COVID-19. Un cop acabada la fase de grups, els quarts i les semis, es jugarà la final, que serà la COPA CATALUNYA, els dies 30 i 31 de gener al CN Mataró. 

La fase de grups es jugarà els dies 16, 19, 23, 26 i 30 de setembre amb sistema lliga a una volta. Els quarts de final seran a doble partit els dies 3 i 6 octubre, les semis es jugaran amb el mateix sistema, les noies els dies 5 i 10 de desembre i els nois el 9 i 12 de gener. Finalment es jugarà la COPA CATALUNYA els dies 30 i 31 de gener. 

 

El sorteig dels grups del TORNEIG DE LA REPRESA, s’ha fet a les oficines de la FCN de la mà del directori tècnic, Nani Guiu i dels membres de l’staff tècnic de waterpolo de la FCN.

 

SORTEIG TORNEIG DE LA REPRESA WATERPOLO MASCULÍ

torneig represa wp m

 

 

SORTEIG TORNEIG DE LA REPRESA WATERPOLO FEMENÍ

torneig represa wp F

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE