WATERPOLO – Torna la competició a les piscines catalanes. TORNEIG DE LA REPRESA – COPA CATALUNYA

15 set. 2020 | Waterpolo

La competició torna demà, 16 de setembre, a les piscines catalanes, si més no a totes aquelles dels equips que participen al TORNEIG DE LA REPRESA de waterpolo, la fase de grups de la COPA CATALUNYA.

Un total de 56 partits de waterpolo que es jugaran durant aquest mes de setembre amb 18 equips masculins i 11 equips femenins i que servirà com a test de cara a la temporada 2020-2021. Una temporada a on la lliga RFEN començarà el 17 octubre i els primers partits previs de Champions seran el 23 d’octubre. 

El TORNEIG DE LA REPRESA es jugarà en una fase de grups a una sola volta, en el cas masculí són 4 grups de 4 equips i en el cas femení, 2 grups de 6 equips. Un cop acabada aquesta ronda eliminatòria, es jugaran els quarts de final a doble partit els dies 3 i 6 octubre, les semis es jugaran amb el mateix sistema, les noies els dies 5 i 10 de desembre i els nois el 9 i 12 de gener. Finalment es jugarà la COPA CATALUNYA els dies 30 i 31 de gener. 

 

GRUPS  – TORNEIG DE LA REPRESA MASCULÍ

torneig represa wp m

 

 

GRUPS  – TORNEIG DE LA REPRESA FEMENÍ

torneig represa wp F

 

El TORNEIG DE LA REPRESA és la primera competició d’aquesta nova temporada marcada per totes les mesures i protocols d’higiene i seguretat i per tant es jugarà amb les directrius que marca el protocol de competició de la FCN. CONSULTA AQUÍ EL PROTOCOL DE COMPETICIÓ

 

 

TORNEIG DE LA REPRESA – CALENDARIS I RESULTATS

Compartir:

Notícies Relacionades

Patrocinadors


Turbo
DS

Institucions


Esportcat
Ajuntament de Barcelona
Diputació de Barcelona
UFEC

Col·laboradors


Johan Cruyff Institute
Museu Olímpic
ASISA
LA DOOBLE